Friskies Junior


Описание

Friskies Junior с* Пиле, Мляко и Добавени зеленчуци

СПЕЦИАЛНО ФОРМУЛИРАНА  ЗА МАЛКИ КОТЕНЦА до 1 година.

Friskies Junior е пълноценна и балансирана храна, специално формулирана за здравословното развитие на Вашето котенце. Приготвена от пилешко, зеленчуци, витамини и минерали и осигурява на котенцето всички хранителни вещества, които са му нужни, за да премине успешно от майчиното мляко към твърда храна до навършване на 1 година.

  • Естествена защита

   Natural defencesчрез Витамин E

  • ЗДРАВОСЛОВЕН РАСТЕЖ

   Healthy growthосигурен от висококачествените протеини

  • Здрави зъби и кости

   Strong teeth and bonesчрез витамини и минерали

  • Таурин

   Taurineза здраво сърце и добро зрение

   ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

   Пълноценна храна за малки котенца

   Състав:

   Зърнени храни, месо и месни субпродукти (10%*), екстракти на зеленчукови протеини, масла и мазнини, риба и рибни субпродукти, минерали, мая, зеленчуци (кафяви, зелени и оранжеви гранули: 0.2% сушени зеленчуци еквивалент на 1% зеленчуци), мляко и млечни субпродукти (бели гранули: 0.9% пълномаслено мляко на прах, еквивалент на 4% пълномаслено мляко).

   * еквивалент на 20% възстановени месо и месни субпродукти, кафяви, зелени и оранжеви гранули: минимум 4% пиле.

   ДОБАВКИ: ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ:

   IU/kg: Vit. A: 16,000; Vit D3: 1,300; Vit.E: 115 mg/kg; Fe(E1):185; I(E2): 3.0; Cu(E4): 45; Mn(E5): 20; Zn(E6): 234; Se(E8): 0.3. Таурин (E220): 1,100.

   С оцветители и антиоксиданти.

   АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ:

   Протеини: 35.0%
   Съдържание на мазнини: 12.0%
   Сурова пепел: 8.0%
   Сурови фибри: 2.0%

   НАСОКИ ЗА ХРАНЕНЕ

   Започнете да давате на котенцето тази храна, когато е на възраст между 3 и 4 седмици. Храната трябва да се смеси с вода, за да се улесни дъвченето. Увеличете количеството храна, когато котенцето започне да приема повече и намалете количеството добавена вода, когато котенцето може да яде храната суха. Всяко котенце е различно и в зависимост от нивото му на активност и физическото му състояние дажбите и продължителността на храненето трябва да се коригират. Подходящa e  за бременни и кърмещи котки.

   Винаги осигурявайте прясна и чиста вода за пиене. Достатъчната консумация на вода е необходима за здравословното ежедневно хранене.